Cennik

Poniżej prezentujemy Państwu cennik obowiązujący w Forum-Invest w Międzyzdrojach w 2023 r.

DW Polonia, DW Victoria, DW Kasia 2023 r..
Pokój 04.01 – 30.04 30.04 – 31.05 31.05 – 30.06 30.06 – 31.08 31.08 – 30.09 30.09 – 20.12
 1 osobowy  
Nocleg + śniadanie 180 zł 210 zł 220 zł 260 zł 220 zł 210 zł
Nocleg + śniadanie + obiadokolacja 225 zł 255 zł 265 zł 305 zł 265 zł 255 zł
 2 osobowy  
Nocleg + śniadanie 160 zł 180 zł 200 zł 240 zł 200 zł 180 zł
Nocleg + śniadanie + obiadokolacja 205 zł 225 zł 245 zł 285 zł 245 zł 225 zł
 2 osobowy (II piętro)  
Nocleg + śniadanie 120 zł 130 zł 150 zł 160 zł 150 zł 120 zł
Nocleg + śniadanie + obiadokolacja 165 zł 175 zł 195 zł 205 zł 195 zł 165 zł
 3 osobowy  
Nocleg + śniadanie 160 zł 180 zł 200 zł 240 zł 200 zł 180 zł
Nocleg + śniadanie + obiadokolacja 205 zł 225 zł 245 zł 295 zł 245 zł 225 zł
 Apartament  
Nocleg + śniadanie 180 zł 210 zł 220 zł 260 zł 220 zł 210 zł
Nocleg + śniadanie + obiadokolacja 225 zł 255 zł 265 zł 305 zł 265 zł 255 zł
Apartament
ul. Ks. Pomorskich 22
 
Nocleg (za apartament) 400 zł 400 zł 400 zł 600 zł 400 zł 400 zł

Cena noclegu od osoby

 

Dzieci do 3 lat – pobyt gratis (dziecko śpi na łóżku rodziców)
Dzieci do 12 lat – rabat 30% (oddzielne spanie, 1/2 porcji posiłków)

Rabat dla stałego Klienta: 5%.

Rabat za pobyt minimum 10 dni: 5%.

Ceny nie zawierają opłaty miejscowej.

Doba hotelowa rozpoczyna się o godzinie 16:00 pierwszego dnia pobytu, a kończy o godzinie 12:00 ostatniego dnia pobytu.

Opłata za parkowanie samochodu na parkingu przy DW Polonia wynosi 30 zł/doba

Uwaga! Ze względu na ograniczoną ilość miejsc na naszym parkingu, nie prowadzimy rezerwacji miejsc parkingowych.

Posiłki dla gości wszystkich domów wczasowych Forum-Invest w Międzyzdrojach serwowane są w DW Polonia przy ul. Promenada Gwiazd 16.

W recepcji DW Polonia mogą Państwo zamówić:
śniadanie: 35 zł
obiadokolację: 45 zł

W przypadku pobytu grupowego istnieje możliwość:

  • indywidualnego uzgodnienia menu i godzin serwowanych posiłków
  • przygotowania śniadania indywidualnie serwowanego
  • przygotowania uroczystych kolacji bankietowych
  • ogniska, przerwy kawowe